The Xenodoxia Experience

Tak til alle der kom forbi og oplevede The Xenodoxia Experience!

Det lille lokale på Sønder Boulevard 68 summede i går af musik og snak, da Xenodoxia bød velkommen til The Xenodoxia Experience. Formålet med aftenen var at introducere, hvad det egentlig er vi går og laver hos Xenodoxia. Derfor var aftenens program udformet som en lille tur rundt i vores univers. Hvis du missede aftenen eller gerne vil genopleve den, så kig med her, hvor vi har lavet en mini billedblog 🙂

Xenodoxia Subliminal

For at præsentere vores blogmedie, Xenodoxia Subliminal havde vi, i dagens anledning, fået lavet et trykt magasin med små udsnit fra vores blog. Her kunne man læse citater fra vores artikler, Artist Spotlights, refleksioner og anmeldelser.

Læs mere om Xenodoxia Subliminal og skriv dig op til vores nyhedsbrev her.

Xenodoxia Udstilling

Dét vi primært arbejder med hos Xenodoxia er omsluttende udstillingsoplevelser! Derfor præsenterede vi en live trailer for vores næste udstilling, LINJEN som vil finde sted i løbet af September i år.

Vil du have besked når LINJEN løber af stablen kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Xenodoxia Academy: Artist Spotlight

For at præsentere vores kreative netværk, Xenodoxia Academy havde vi inviteret tre af vores medlemmer til at tale lidt om deres kreative arbejde. Her er det Iris Magdalene Schmidt, som driver IMS Films, der fortæller om Virtual Reality. Derudover fortalte billedkunstner Lolita Pelegrime om hendes baggrund, inspirationskilder kreative liv. Aftenens sidste taler var Morten Rockford Ravn, som fortalte om sit kritiske arbejde med at optrevle nepotisme og korruption hos Statens Kunstfond. Læs mere om Lolita og se hendes billeder her og følg Mortens fortsatte arbejde ved at klikke her.

Vil du vide mere om Xenodoxia Academy, eller har du lyst til at blive medlem (gratis) kan du klikke her.

Xenodoxia for Virksomheder

For at introducere vores nyeste skud på stammen (pun intended), Xenodoxia for Virksomheder, havde vi samarbejdet med LO.W Skate Academy.

L.O.W samarbejder med “One Tree Planted” om et projekt, hvor de planter et træ hver måned pr kontingentbetaler de har i deres skateskole. Det er løbet op i utallige træer som blandt andet er blevet plantet i Indonesien og Canada. L.O.W har altså bidraget til at der om ti år igen er træ man kan bygge skateramper af. 

Dette grønne budskab vil de selvfølgelig gerne dele med verden og det er her vi kommer ind i billedet. I går inviterede vi derfor alle til at være med til at plante et træ sammen med og L.O.W! Træet kommer til at stå udenfor Værk&Sted på Sønder Boulevard med et lille skilt, hvor der står, hvem der har plantet træt. Derudover laver Julius Sønderhave en flot video som bliver distribueret via en kampagne online. Du kan læse mere om L.O.W og deres samarbejde med One Tree Planted her og du kan se mere fra Julius her.

Vil du vide mere om Xenodoxia for virksomheder kan du klikke her.

EN KÆMPE TAK TIL:

… vores fantastiske sponsorer: CarlsbergChateau Motel og The Donut Shop 

og til vores samarbejdspartnere: L.O.W Skate AcademyVærk&Sted og Julius Sønderhave!

og til de tre kreative medlemmer af Xenodoxia Academy som stod for aftenens talks: Lolita Pelegrime, Iris Magdalene Schmidt fra IMS Films og Morten Rockford Ravn!

Og selvfølgelig en kæmpe tak til alle som deltog i arrangementet!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *